Tafeltennis   |   Ultimate Tafeltennis   |   Darts   |   Jeu de Boules   |   Klaverjassen

Jeugd

JeugdactiviteitenVoor de jeugd wordt het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Alle jeugdleden worden hiervan op de hoogte gehouden via de email. Indien er vragen zijn over activiteiten kunt u contact op nemen met Joyce Ammerlaan (Jeugdcommissie). Voor haar contactgegevens klik hier.

Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn de seizoensopening en -afsluiting. Bij de seizoensopening wordt er in augustus / september altijd een trainingsweekend georganiseerd. Hierbij blijft de jeugd dan ’s nachts slapen in de zaal. Voor de seizoensafsluiting wordt elk jaar iets anders bedacht. Zo is de jeugd al een keer gaan survivallen of naar een grottenparcours geweest.

Net zoals bij de senioren wordt bij de jeugd ook jaarlijks het paaseierentoernooi gespeeld. De prijzen bestaan uit chocolade paashazen voor de winnaars en chocolade-eitjes voor iedereen.

Verder gaat de jeugd ook naar toernooien. Zo is de jeugd al drie keer op de finaledag van het NK geweest en worden wij geregeld uitgenodigd om te kijken naar internationale toernooien bij Taverzo te Zoetermeer.

Senioren

Activiteiten seniorenIn maart/april worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellige avond in “Den Opper” of ergens buiten de deur. En of er een leuke bezigheid wordt georganiseerd of er is muziek en een dansvloer....... gelegenheid voor een goed gesprek bij een drankje is er altijd. De organisatie weet er, met een wisselend thema, steeds weer een goed feest van te maken.

In de week voor Pasen wordt op de clubavond (donderdag) het Paaseierentoernooi gehouden. Prijzen bestaan uit EIEREN. Ook aan de bar wordt dan reeds een eitje getikt.

In de week voor de Kerst strijden we op de clubavond om de KerstKippenKup. Een heuse “kip” is daarbij de wisseltrofee. De echte prijzen zijn overheerlijke kippen, die volgens een verrassingssysteem worden uitgereikt. Zo kan je als middenmoter zomaar met je neus in de boter vallen.

Met een Fietstocht en Barbecue aan het einde van de zomervakantie (laatste week augustus/eerste week september) wordt het nieuwe seizoen geopend. Alle leden en hun familieleden kunnen hieraan deelnemen. Men mag fietsen (circa 45-50 km), men mag barbecueën, men mag ook beide, men hoeft niets!

Pokeren: een nieuwe activiteit, waar niet om het geld maar om de eer wordt geknokt.  Na een paar ‘les‘-avonden is men officieel van start gegaan en er wordt nu jaarlijks gespeeld om de kampioen van de vereniging.

Overal geldt: “Gezelligheid” is het belangrijkste.

ClubgebouwtwitterfacebookTafeltennisvereniging TOGB is gevestigd in 'Den Opper'